Μία δωρεάν υπηρεσία για παρουσίαση δεδομένων πραγματικού χρόνου και παλαιοτέρων από καταγραφικά της Σύμμετρον στο διαδίκτυο, με γραφήματα και στατιστικά για κάθε μετρητικό σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Captum, πατήστε εδώ.

Για μια δωρεάν επίδειξη, πατήστε το κουμπί Είσοδος παρακάτω και κάντε login ως επισκέπτης (visitor), με name Symmetron. Πατήστε 'View' και δείτε το σταθμό Office Temperature

 Είσοδος

 
 
 
 

Προσθήκη στο Newsletter

* απαιτείται
 
 

Η εταιρία Σύμμετρον θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 3 έως 21 Αυγούστου 2015. Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Δείτε Λεπτομέρειες


   
 

 

Αρχική Επικοινωνία

English Greek
   

SymonetCOM

Τιμή: FREE €
Κατασκευαστής: ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ
Κωδικός:

Το SymonetCOM είναι το λογισμικό για επικοινωνία με το Sym-o-net, και συγκεκριμένα με μία από τις 3 σειριακές θύρες DEVICE, και κατ' επέκταση με την αντίστοιχη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στη θύρα. Η σύνδεση γίνεται από μακριά μέσω GPRS, μέσω δημιουργίας μιας εικονικής θύρας COM. Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες σύνδεσης:

- Το Sym-o-net ενεργεί ως client στο Diameson Gateway, το λογισμικό server της Σύμμετρον, χρησιμοποιώντας μία φτηνή κάρτα SIM δυναμικής IP. Συνδεθείτε στο Sym-o-net, μέσω του Diameson (ως client στο Diameson).
- Συνδεθείτε ως client στο Diameson με πολλαπλά Sym-o-nets (slaves) ταυτόχρονα, πάλι χρησιμοποιώντας μία φτηνή κάρτα SIM δυναμικής IP στο καθένα.
- Το Sym-o-net ενεργεί ως server και χρησιμοποιεί μία κάρτα SIM στατικής IP. Συνδεθείτε ως client στο server του Sym-o-net.

Προγραμματίστε το Sym-o-net (ρυθμίστε τις παραμέτρους του σε control mode) από μακριά αφού πραγματοποιήσετε σύνδεση ή προγραμματίστε το τοπικά (σειριακά) χωρίς να συνδεθείτε.

Downloads

Λογισμικό

SymonetCOM v3.7 6/12/2013


  Επιστροφή 

Εξοπλισμός Σύμμετρον

more...

Λογισμικό

more...

Κεραίες

more...

Παρελκόμενα

more...

 

 

 

 

 

Μέτρηση αιολικού δυναμικού
Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας
Μετεωρολογικές Μετρήσεις
Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό
Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων
Μετάδοση δεδομένων
Πελατολόγιο
Εφαρμογές
Νέα
Παραγγελία
Υπηρεσίες
Σχετικά
Αρχική
Όροι Χρήσης - Πολιτικές Απορρήτου
ΕπικοινωνίαWebdesign & Hosting by WebCore