Μία δωρεάν υπηρεσία για παρουσίαση δεδομένων πραγματικού χρόνου και παλαιοτέρων από καταγραφικά της Σύμμετρον στο διαδίκτυο, με γραφήματα και στατιστικά για κάθε μετρητικό σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Captum, πατήστε εδώ.

Για μια δωρεάν επίδειξη, πατήστε το κουμπί Είσοδος παρακάτω και κάντε login ως επισκέπτης (visitor), με name Symmetron. Πατήστε 'View' και δείτε το σταθμό Office Temperature

 Είσοδος

 
 
 
 

Προσθήκη στο Newsletter

* απαιτείται
 
 

Η εταιρία Σύμμετρον θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 3 έως 21 Αυγούστου 2015. Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Δείτε Λεπτομέρειες


   
 

 

Αρχική Επικοινωνία

English Greek
   

Σύστημα παρακολούθησης ηλεκτρικών καταναλώσεων, κατάλληλο για μόνιμη εγκατάσταση στον ηλεκτρικό σας πίνακα

Τιμή: CALL €
Κατασκευαστής:
Κωδικός:

• Παρακολουθήστε τις ηλεκτρικές καταναλώσεις σας ταυτόχρονα: Κουζίνα, Κλιματιστικές Μονάδες, Ανελκυστήρες, κλπ

Το καταγραφικό Στυλίτης-12 από την ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ είναι κατάλληλο για μόνιμη εγκατάστασησε ράγα DIN του ηλεκτρικού σας πίνακα.

Ο Στυλίτης-12 μπορεί να μετρήσει:
- 5 ενεργές ενέργειες μέσω παλμικών μονοφασικών ή τριφασικών μετρητών ενέργειας
- Έως 22 ηλεκτρικά μεγέθη μέσω πολύ-αισθητήρων MODBUS RTU, δηλαδή 22 ενεργές ενέργειες (απαιτούνται 22 πολύ-αισθητήρες), 11 ενεργές ενέργειες και τις αντίστοιχες 11 ενεργές ισχείς (απαιτούνται 11 πολύ-αισθητήρες), κλπ. Οι διαθέσιμες μετρήσεις για κάθε φάση είναι: Ενεργός, άεργος και φαινόμενη ισχύς και ενέργεια, τάση, ρεύμα, συχνότητα, συντελεστής ισχύος, κλπ.

Πατήστε εδώγια να επιλέξετε είτε ένα παλμικό μετρητή ενεργής ενέργειας ή ένα πολυ-αισθητήρα MODBUS RTU. Τα καταγραφικά μας είναι συμβατά με αισθητήρες των περισσοτέρων κατασκευαστών, επομένως αν δε μπορείτε να βρείτε το μετρητή που σας ενδιαφέρει, ζητήστε μας μια προσφορά.

• Λάβετε γραφήματα και στατιστικά δεδομένων για να εντοπίσετε τα ενεργοβόρα φορτία

Μπορεί να βρείτε απρόσμενα ενεργοβόρα φορτία ή μεγάλες καταναλώσεις σε απρόσμενες ώρεςΣτο παραπάνω παράδειγμα ξενοδοχείου, τα στατιστικά ενέργειας ανά ημέρα δείχνουν μία απρόσμενη κορυφή στην κατανάλωση των κλιματιστικών, και ότι το μεγαλύτερο μέρος των καταναλώσεων του ξενοδοχείου είναι οι υπόλοιπες (αυτές που δε μετρήθηκαν!) Λάβετε και στατιστικά ανά ώρα της ημέρας για να έχετε μία ακόμα καθαρότερη εικόνα.
Επομένως, η παρακολούθηση οδηγεί σε 2 απλές ενέργειες:
- Επανεκτίμηση για το πώς λειτουργούν οι κλιματιστικές μονάδες. Ίσωςτα κλιματιστικά και οι κυκλοφορητές λειτουργούν σε μεγάλες ομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες. Αντί να λειτουργούν, πχ, σε 2 ομάδες των 3, και να λειτουργούν 3 ή 6, θα μπορούσαν να προστίθεται ένα- ένα και να λειτουργούν 1, 2, 3, 4 ,5 ή 6 μονάδες.
- Παρακολούθηση και των υπόλοιπων φορτίων. Ίσως κάποια φορτία που αναμενόταν να έχουν χαμηλή κατανάλωση (όπως ο φωτισμός) πρέπει να μετρηθούν ανεξάρτητα.

Για μία αναλυτικότερη παρουσίαση για την αναλυτική παρακολούθηση των καταναλώσεων ενέργειας και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε, πατήστε εδώ.

• Προαιρετική τηλεμετρία μέσω GSM/GPRS/LAN/internet. Επιπλέον, λάβετε Ειδοποιήσεις (Alarms), emails δεδομένων και στείλτε και ανακτήστε τα δεδομένα σας από μία διαδικτυακή βάση δεδομένων

- Συγκεκριμένα, το καταγραφικό μπορεί να συνοδεύεται από μια εξωτερική μονάδα απομακρυσμένης επικοινωνίας η οποία επίσης εγκαθίσταται σε ράγα DIN του πίνακα ( GSM/GPRS modem ή μονάδα Ethernet)
- Εκτός από την απομακρυσμένη επικοινωνία και κατέβασμα δεδομένων, ο Στυλίτης-12 διαθέτει επίσης αυτοματοποιημένες λειτουργίες:
1. Ειδοποιήσεις (Alarms) μέσω SMS ή Email, όταν ικανοποιούνται συνθήκες οριζόμενες από το χρήστη.
2. Ημερήσια Emails δεδομένων
3. Τα δεδομένα και οι ειδοποιήσεις στέλνονται σε μία διαδικτυακή βάση δεδομένων. Γραφήματα και στατιστικά των δεδομένων και των συναγερμών είναι διαθέσιμα, ενώ τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν από προγραμματιστές σε μορφή αρχείου xml.

• Λογισμικά λειτουργίας, κατάλληλα για Χειροκίνητη ή Αυτόματη επικοινωνία και κατέβασμα δεδομένων, μαζί με offline εργαλεία διαχείρισης δεδομένων

Συγκεκριμένα, το λογισμικό λειτουργίας Opton 4 διαθέτει:
- Συνολική διαχείριση σταθμών (sites) καταγραφικών (αναπαριστώμενων από φακέλους των windows) και συνδέσεων
- Ομαδοποίηση λειτουργιών σε καρτέλες φιλικές προς το χρήστη και επιλογή των περισσοτέρων λειτουργιών με απλό click
- Εύκολες ρυθμίσεις καναλιών, σε μορφή πίνακα ή δέντρου, είτε χειροκίνητα είτε μέσω βιβλιοθήκης αισθητήρων.
- Offline διαχείριση αρχείων δεδομένων: ελέγξτε την ακεραιότητα των αρχείων δεδομένων και δείτε γραφήματα και στατιστικά δεδομένων ανά ώρα, ημέρα, μήνα, κλπ.
- Μηνύματα πληροφοριακά (Info), προειδοποιήσεις (warning) και κρίσιμα (critical), σχετικά με τη λειτουργία του καταγραφικού.

Από την άλλη πλευρά, το λογισμικό αυτομάτων λειτουργιών AutoConnect διαθέτει:
- Λειτουργία χωρίς επίβλεψη: Αυτόματο κατέβασμα, αποσυμπίεση και αρχειοθέτηση.
- Υποστηρίζει Κατέβασμα Αρχείων Δεδομένων, κατέβασμα Κατάστασης, κατέβασμα Στιγμιαίων Τιμών, και ενημέρωση Διαδικτυακής Βάσης Δεδομένων.
- Διαφορετικές αυτόματες λειτουργίες μπορούν να εκτελεστούν μία ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, μία ή περισσότερες φορές την ημέρα
- Προαιρετική αυτόματη αποστολή email των κατεβασμένων αρχείων σε τρίτους παραλήπτες.


  Επιστροφή 

Συστήματα

more...

Καταγραφικά Σύμμετρον

more...

Λογισμικό

more...

Μετρητές Ισχύος/ Ενέργειας

more...

Μετασχηματιστές Ρεύματος

more...

 

 

 

 

 

Μέτρηση αιολικού δυναμικού
Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας
Μετεωρολογικές Μετρήσεις
Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό
Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων
Μετάδοση δεδομένων
Πελατολόγιο
Εφαρμογές
Νέα
Παραγγελία
Υπηρεσίες
Σχετικά
Αρχική
Όροι Χρήσης - Πολιτικές Απορρήτου
ΕπικοινωνίαWebdesign & Hosting by WebCore