Μία δωρεάν υπηρεσία για παρουσίαση δεδομένων πραγματικού χρόνου και παλαιοτέρων από καταγραφικά της Σύμμετρον στο διαδίκτυο, με γραφήματα και στατιστικά για κάθε μετρητικό σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Captum, πατήστε εδώ.

Για μια δωρεάν επίδειξη, πατήστε το κουμπί Είσοδος παρακάτω και κάντε login ως επισκέπτης (visitor), με name Symmetron. Πατήστε 'View' και δείτε το σταθμό Office Temperature

 Είσοδος

 
 
 
 

Προσθήκη στο Newsletter

* απαιτείται
 
 

Η εταιρία Σύμμετρον θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 3 έως 21 Αυγούστου 2015. Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Δείτε Λεπτομέρειες


   
 

 

Αρχική Επικοινωνία

English Greek
   
Πλήρης κατάλογος προϊόντων της Σύμμετρον

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε κατάλογο προϊόντων σε μορφή αρχείου PDF.


Μέτρηση αιολικού δυναμικού Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας Υδρολογικές Μετρήσεις
Μετεωρολογικές Μετρήσεις Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων Μετάδοση δεδομένων

Δωρεάν λογισμικό λειτουργίας, φιλικό στο χρήστη, για τα καταγραφικά Στυλίτης της Σύμμετρον Το Opton 4 είναι το λογισμικό λειτουργίας για όλα τα καταγραφικά Στυλίτης και αντικαθιστά το παλιό Opton και τον Stylitis Explorer.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι:


- Συνολική επισκόπηση όλων των σταθμών και συνδέσεων. Προεπισκοπήστε τον καιρό και τη θέση του σταθμού στο χάρτη, σταθμούς με μηνύματα που απαιτούν ενέργειες, την τελευταία ημερομηνία σύνδεσης και κατεβάσματος και κατηγοριοποιήστε τους σταθμούς σας σε ομάδες και έργα


- Ευκολότερος προγραμματισμός καταγραφικών. Οι ρυθμίσεις των καταγραφικών είναι πιο εύκολες στο χειρισμό, είτε χειροκίνητα, είτε επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο αισθητήρα από τη βιβλιοθήκη του Opton. Στην περίπτωση αυτή, εμφανίζονται σύνδεσμοι με το προσπέκτους και τον κατασκευαστή του αισθητήρα, μαζί με οδηγίες για το πώς να τον συνδέσετε στο καταγραφικό.


- Περισσότερες επιλογές κατεβάσματος. Εκτός από την εσωτερική μνήμη του καταγραφικού, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον κατάλογο αρχείων από την Compact Flash ή την κάρτα SD του καταγραφικού και να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία για κατέβασμα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ολόκληρη την κάρτα μέσω ενός reader για Compact Flash ή κάρτες SD.


- Μηνύματα Σταθμού, τα οποία εμφανίζονται στο σταθμό, μετά το κατέβασμα της κατάστασης του καταγραφικού. Από τα περισσότερο έως τα λιγότερο επείγοντα, χαρακτηρίζονται ως Κρίσιμα (Σφάλματα), Προειδοποιήσεις και Πληροφορίας.


- Οργάνωση αρχείων σταθμού. Μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα ανά ημερομηνία έναρξης και λήξης αρχείου, τύπο αρχείου, κλπ, για να εμφανίζονται μόνο συγκεκριμένα αρχεία στη λίστα αρχείων του σταθμού. Επιπλέον, μπορούν να εμφανίζονται αρχεία ως ordered, δηλαδή ένα συμπιεσμένο αρχείο και το αντίστοιχό του αποσυμπιεσμένο αρχείο δεδομένων δημιουργούν μια ομάδα.


- Offline εργαλεία διαχείρισης αρχείων δεδομένων: Έλεγχος ακεραιότητας αρχείων, γραφήματα και στατιστικά (Min, Max, Avg, Sdv, Var, Sum) ανά Έτος, Μήνα, Ημέρα, Ώρα, Bin.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Opton 4, πατήστεεδώ
Για μία πλήρη παρουσίαση του Opton 4, πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε το λογισμικό, πατήστε εδώ

Δωρεάν λογισμικό αυτοματοποίησης διεργασιών με τα καταγραφικά Στυλίτης Το AutoConnect είναι ένα λογισμικό που αυτοματοποιεί συνδέσεις και εργασίες με τα καταγραφικά Στυλίτης για όλους τους σταθμούς σας.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του είναι:

- Προγραμματισμός συνδέσεων. Προγραμματίστε κάθε σύνδεση να πραγματοποιηθεί μία ή περισσότερες μέρες της εβδομάδας ή ακόμα και πολλές φορές την ημέρα.

- Εργασίες κατά την αυτόματη σύνδεση: Εκτός από κατέβασμα δεδομένων, άλλες εργασίες που μπορούν να επιλεγούν είναι: διάβασμα στιγμιαίων τιμών καναλιών, διάβασμα κατάστασης καταγραφικού και ενημέρωση μιας διαδικτυακής βάσης δεδομένων (Captum), με τις τιμές των καναλιών.


- Μαζική επεξεργασία όλων των συνδέσεών σας. Οι ίδιες συνδέσεις που διατίθενται προς επεξεργασία μία-μία στο Opton 4, είναι διαθέσιμες όλες μαζί σε ένα εύχρηστο interface. Υποστηρίζονται όλοι οι τύποι συνδέσεων: Σειριακές (RS-232), μέσω GSM/GPRS και μέσω LAN/Ethernet


- Παράθυρο πραγματικού χρόνου. Δείτε σε πραγματικό χρόνο στοιχεία των συνδέσεών σας: Ημερομηνία και ώρα τελευταίας σύνδεσης και τελευταίου κατεβάσματος δεδομένων, ώρα προγραμματισμένης σύνδεσης και κατάσταση σύνδεσης, δηλαδή αν πέτυχε ή το λόγο για τον οποίο απέτυχε.

Για περισσότερες πληροφορίες για το AutoConnect, πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε το προσπέκτους του, πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε το λογισμικό, πατήστε εδώ

Βάση δεδομένων μετρήσεων στο διαδίκτυο Βάση δεδομένων μετρήσεων στο διαδίκτυο

Το Captum της Σύμμετρον είναι μιά δωρεάν υπηρεσία που παρουσιάζει μετρήσεις καταγραφικών Στυλίτης στο World Wide Web.
Με το Captum είναι εύκολο το στήσιμο μιας ιστοσελίδας που παρουσιάζει μετρήσεις καταγραφικών, πραγματικού χρόνου και παλαιότερες, σε μορφή πίνακα ή γραφήματος. Επίσης, παράγει στατιστικά στοιχεία των μετρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Χαμηλού κόστους τηλεμετρία online GPRS Χαμηλού κόστους τηλεμετρία online GPRS

Ενεργοποιήστε συνδέσεις online μεταξύ μετρητικού σταθμού και γραφείου μέσω δικτύου GPRS.
Αλλάξτε τρόπο χρέωσης των επικοινωνιών σας από χρονοχρέωση σε ογκοχρέωση, μέσω του Diameson server της Σύμμετρον.

• Το Diameson είναι συμβατό με όλα τα καταγραφικά και τα λογισμικά της Symmetron.
• Τα GPRS modems λειτουργούν με κάρτες SIM χαμηλoύ κόστους, δυναμικής διεύθυνσης IP.
• Το Diameson μπορεί να τρέξει στο server του πελάτη.
• Το Diameson διατίθεται και ως υπηρεσία από τον server της Symmetron: δείτε Υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Λογισμικό Λειτουργίας Καταγραφικών

more...

Λογισμικό Αυτόματων Συνδέσεων

more...

Λογισμικό Symonet modem

more...

Υπηρεσίες

more...

Ανάλυση Αιολικών Δεδομένων

more...

SCADA

more...

Βάση Δεδομένων

more...

 

 

 

 

 

Μέτρηση αιολικού δυναμικού
Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας
Μετεωρολογικές Μετρήσεις
Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό
Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων
Μετάδοση δεδομένων
Πελατολόγιο
Εφαρμογές
Νέα
Παραγγελία
Υπηρεσίες
Σχετικά
Αρχική
Όροι Χρήσης - Πολιτικές Απορρήτου
ΕπικοινωνίαWebdesign & Hosting by WebCore