Μία δωρεάν υπηρεσία για παρουσίαση δεδομένων πραγματικού χρόνου και παλαιοτέρων από καταγραφικά της Σύμμετρον στο διαδίκτυο, με γραφήματα και στατιστικά για κάθε μετρητικό σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Captum, πατήστε εδώ.

Για μια δωρεάν επίδειξη, πατήστε το κουμπί Είσοδος παρακάτω και κάντε login ως επισκέπτης (visitor), με name Symmetron. Πατήστε 'View' και δείτε το σταθμό Office Temperature

 Είσοδος

 
 
 
 

Προσθήκη στο Newsletter

* απαιτείται
 
 

Η εταιρία Σύμμετρον θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 3 έως 21 Αυγούστου 2015. Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Δείτε Λεπτομέρειες


   
 

 

Αρχική Επικοινωνία

English Greek
   
Πελάτες

Πελάτες

Σύντομη παρουσίαση μερικών από τους παλαιότερους πελάτες μας.

ΚΑΠΕ

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), που εδρεύει στην Ελλάδα είναι ο Ελληνικός Οργανισμός για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), την Ορθολογική Χρήση Ενέργειας (ΟΧΕ) και την Εξοικονόμηση Ενέργειας (ΕΕ).
Το ΚΑΠΕ ιδρύθηκε το 1987 και είναι δημόσιος φορέας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, έχοντας οικονομική και διοικητική ανεξαρτησία.

Με επιστημονικό προσωπικό περισσότερους από 120 υψηλά πεπειραμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες, και μηχανικούς, το ΚΑΠΕ λειτουργεί σε δύο κύριους τομείς δραστηριότητας:
* Ως Κέντρο Ερευνών και Τεχνολογίας για ΑΠΕ/ΟΧΕ/ΕΕ, αναπτύσσοντας εφαρμοσμένη έρευνα για τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και υποστηρίζοντας τεχνικά την αγορά για διείσδυση και εφαρμογή των τεχνολογιών αυτών.
* Ως το Εθνικό Κέντρο Ενέργειας, εργαζόμενο σε ενεργειακό σχεδιασμό και πολιτική για ΑΠΕ και ΕΕ και στην ανάπτυξη της απαραίτητης υποδομής για να υποστηρίξει την εφαρμογή των έργων επένδυσης ΑΠΕ&ΕΕ.

Με την πάροδο των ετών, το ΚΑΠΕ έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 600 Ευρωπαϊκά, εθνικά και διεθνή έργα. Αυτά περιλαμβάνουν έργα εφαρμοσμένης έρευνας και ανάπτυξης, έργα επίδειξης, μελέτες ενεργειακής πολιτικής, ανάπτυξη συστημάτων ενεργειακής πληροφόρησης και μοντελοποίησης, μελέτες επενδυτικής σκοπιμότητας, τεχνικές και οικονομικές μελέτες, αξιολογήσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων, έρευνα αγοράς, όπως και ενέργειες για την προώθηση των ΑΠΕ/ΟΧΕ/ΕΕ. Μέσα από αυτά τα έργα, το ΚΑΠΕ έχει αναπτύξει συνεργασία με πολυάριθμους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, σε εθνικό, Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Το ΚΑΠΕ είναι πλήρες μέλος του MEASNET.

Η Σύμμετρον προμηθεύει το ΚΑΠΕ με εξοπλισμό αιολικής και ηλιακής ενέργειας από το 1992.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

Η εμπειρία της Εναλλακτικής Ενεργειακής, που εδρεύει στην Ελλάδα, στην Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας καλύπτει πάνω από μία δεκαετία.

Οι κύριες δραστηριότητές της περιλαμβάνουν διενέργεια μετρήσεων αιολικού δυναμικού και εκτιμήσεις απόδοσης ενέργειας αιολικού πάρκου, ανάπτυξη και κατασκευή φωτοβολταϊκών μονάδων, όπως και αυτόνομα συστήματα τροφοδοσίας και προώθηση συστημάτων θέρμανσης με βιομάζα.

Διαθέτοντας εμπειρογνωμοσύνη υψηλού επιπέδου και προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, η Εναλλακτική Ενεργειακή αναλαμβάνει πλήρη έργα, από προμήθεια εξοπλισμού, σχεδιασμό και αδειοδότηση μέχρι υπηρεσίες κατασκευής, λειτουργίας και εξυπηρέτησης.

Σήμερα, η Εναλλακτική Ενεργειακή επεκτείνει το δίκτυο διεθνών πωλήσεών της και έχει κερδίσει αναγνώριση παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε χώρες όπως η Ιταλία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Κύπρος και η Λιβύη.

Η Σύμμετρον προμηθεύει την Εναλλακτική Ενεργειακή με εξοπλισμό αιολικών μετρήσεων από το 1998.


ΡΟΚΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ

Η Ρόκας Ανανεώσιμες διατηρεί μία ηγετική θέση στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας στην Ελλάδα, με συνολική εγκατεστημένη χωρητικότητα 217.3 MW.

Από το 2004, η Ρόκας είναι μία Εταιρία της Iberdrola Renovables. Η Iberdrola Renovables είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην Αιολική Ενέργεια, με αξιοσημείωτη παρουσία σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από την πρωτοπορία της στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας, η Ρόκας είναι πρωτοπόρος στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού από το 1958. Το 2008, το τμήμα κατασκευών του ομίλου μεταφέρθηκε στην Ρόκας Κατασκευαστική ΑΕ η οποία είναι μια εταιρία του Ομίλου Ρόκας.

Η Σύμμετρον προμηθεύει την Ρόκας Ανανεώσιμες με εξοπλισμό αιολικών μετρήσεων από το 1999.


ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ

Με έδρα στην Ελλάδα, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και, συγκεκριμένα, στην κατασκευή και λειτουργία Αιολικών Πάρκων, Μικρών Υδροηλεκτρικών Σταθμών και Ολοκληρωμένων Μονάδων Διαχείρισης για την ολική διαχείριση και ενεργειακή χρήση των απορριμμάτων και της βιομάζας.
Η Τέρνα αναλαμβάνει το πλήρες φάσμα ενεργειών και εργασιών που απαιτούνται για την υλοποίηση των εγκαταστάσεων ΑΠΕ, από τη διερεύνηση του διαθέσιμου δυναμικού ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στη σχεδίαση, αδειοδότηση και κατασκευή, και επίσης λειτουργία, συντήρηση και διαφημιστική εκμετάλλευση μονάδων ΑΠΕ.
Η Τέρνα, με το συνολικό της χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ σε λειτουργία, υπό κατασκευή ή σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, έχει αρχίσει ήδη μία συστηματική προσπάθεια να επεκταθεί σε άλλες χώρες, διεκπεραιώνοντας αιολικές μετρήσεις και ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε επιλεγμένες τοποθεσίες (ΝΑ Ευρώπη, Ασία, Ν. Αμερική).
Υποστηριζόμενη από τη μητρική της εταιρία, η Τέρνα ΑΒΕΤΕ, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε ως μία από τις ‘ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’ για το 2010.

Η Σύμμετρον προμηθεύει την Τέρνα Ενεργειακή με εξοπλισμό αιολικών μετρήσεων από το 2000.


Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Με έδρα στην Ελλάδα, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός όμιλος στην Ελλάδα. Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ εισήλθε στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας το 2001. Σήμερα λειτουργεί 9 αιολικά πάρκα και 1 φωτοβολταϊκό σταθμό συνολικής εγκατεστημένης χωρητικότητας 118 MW. 116 MW είναι σήμερα υπό κατασκευή, από τα οποία 72 MW θα λειτουργούν στο τέλος του 2011. Μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη για όλα τα έργα που λειτουργούν σήμερα και τα υπό κατασκευή.

Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι παρών στον τομέα θερμοηλεκτρικών μέσω της Elpedison Ενεργειακής, του 2ου μεγαλύτερου παραγωγού ηλεκτρισμού στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρία λειτουργεί 1 CCGT φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη (T- Power), 1 CCGT φυσικού αερίου 420 MW στη Θίσβη, στη Βοιωτία, ενώ πρόσθετοι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί είναι υπό ανάπτυξη.

Ο Όμιλος είναι επίσης παρών στον τομέα της ηλιακής ενέργειας (Φωτοβολταϊκά) μέσω της The Group is also present in the solar energy (Photovoltaic) sector through ΒΙΟΣΑΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΕ, ένας πρωτοπόρος στην αγορά μέσα στα 2008-2010 στην Ελλάδα (Χωρ. 20 MWp έχουν εγκατασταθεί και συνδεθεί στο δίκτυο στην Ελλάδα, ενώ Χωρ. 20 MWp είναι υπό κατασκευή).

Η Σύμμετρον προμηθεύει την ΕΛΛΑΚΤΩΡ με εξοπλισμό μέτρησης αιολικής ενέργειας από το 2000.


ΑΝΕΜΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Η Ανεμομηχανική είναι ενεργή από το 2003 στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και των Εφαρμογών Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Το προσωπικό έχει μια μακρά επαγγελματική εμπειρία (από το 1991) και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σε τεχνο-φυσικές μετρήσεις, αξιολογήσεις περιβάλλοντος, τεχνικές μελέτες, μελέτες οικονομικής σκοπιμότητας, υπολογισμούς ενεργειακής απόδοσης, βελτιστοποίηση σχεδιασμού-ανάπτυξης και τεχνική υποστήριξη εφαρμογών ΑΠΕ, διαδικασίες διαβούλευσης και αδειοδότησης.

Η εταιρία παρέχει ανεξάρτητες τεχνικές αξιολογήσεις (δέουσας επιμέλειας) έργων ΑΠΕ για επενδυτές, προγραμματιστές και τράπεζες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ανεμομηχανική σχεδιάζει φωτοβολταϊκές εφαρμογές σε κτίρια και ιδιοκτησίες γης.

Το Εργαστήριο Αιολικής Ενέργειας της Ανεμομηχανικής παρέχει υπηρεσίες μέτρησης και διακρίβωσης διαπιστευμένες κατά EN ΙSO 17025:2005.

Η εταιρία έχει εξοπλισμό εξέλιξης της τεχνολογίας (λογισμικό και υλικό), έμπειρες και άρτια εκπαιδευμένες τεχνικές ομάδες για την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων μέτρησης.

Η Σύμμετρον προμηθεύει την Ανεμομηχανική με εξοπλισμό μετρήσεων ενέργειας από το 2003.


BARLOVENTO RECURSOS NATURALES

Με έδρα στην Ισπανία, η Barlovento Recursos Naturales, είναι μία πρωτοπόρος εταιρία στους μηχανικούς, στους συμβούλους και στους ελέγχους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μία από τις πιο αξιοσέβαστες εταιρίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παρέχουν την υψηλότερη τεχνική ποιότητα και ανεξαρτησία που τους επιτρέπει να ενεργούν ως σύμβουλοι επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, υποστηρικτές, κατασκευαστές, χρηματοπιστωτικές οντότητες, επενδυτές, δημόσια υπηρεσία και διοικητικά όργανα.
Εκτός από την Ισπανία, διατηρούν γραφεία και στη Νότια Αμερική, τη Γαλλία και τη Ρουμανία.

Με πάνω από 1000 αξιολογήσεις αιολικών πάρκων, σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Barlovento είναι επίσης ένα πλήρες μέλος του MEASNET, ενός διεθνούς οργανισμού στον οποίο μετέχουν αναγνωρισμένου κύρους ερευνητικά κέντρα.

Η Σύμμετρον προμηθεύει την Barlovento Recursos Naturales με εξοπλισμό μέτρησης αιολικής και ηλιακής ενέργειας από το 2004.


JEFFERSON LAB

Το Thomas Jefferson National Accelerator Facility (Jefferson Lab ή JLab) είναι ένα από τα 17 διεθνή εργαστήρια, που χρηματοδοτείται από την Υπηρεσία Ενέργειας των ΗΠΑ.

Η κύρια αποστολή του εργαστηρίου είναι η διεξαγωγή βασικής έρευνας του πυρήνα του ατόμου, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό επιταχυντή σωματιδίων του εργαστηρίου, γνωστό ως Continuous Electron Beam Accelerator Facility (CEBAF). Το Jefferson Lab επίσης διεξάγει μία ποικιλία ερευνών, χρησιμοποιώντας το Λέιζερ Ελευθέρων Ηλεκτρονίων, που είναι βασισμένο στην ίδια τεχνολογία επιτάχυνσης ηλεκτρονίων που χρησιμοποιείται στον CEBAF.

Το JEFFERSON LAB εφαρμόζει επίσης τις μοναδικές τεχνικές του δυνατότητες στην ανάπτυξη ανιχνευτών ακτινοβολίας και ιατρικών συσκευών απεικόνισης. Επιπλέον της επιστημονικής του αποστολής, το εργαστήριο παρέχει προγράμματα σχεδιασμένα για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς στην επιστήμη και στην τεχνολογία και για τη συμμετοχή του κοινού.

Σε συνεργασία με το τμήμα Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Σύμμετρον ανέπτυξε ένα σύστημα για την Βαθμονόμηση του Ηλεκτρομαγνητικού Θερμιδομέτρου του πειράματος GlueX.
Το σύστημα αποτελείται από περισσότερους από 4000 εκπομπούς φωτονίων υψηλής ταχύτητας κατανεμημένους σε όλη την επιφάνεια του θερμιδόμετρου.


EDF

Η Γαλλική Electricite de France SA, με πάνω από 156000 υπαλλήλους ανά τον κόσμο, παράγει, μετασχηματίζει, πωλεί και διανέμει ηλεκτρική ενέργεια.

Η EDF δεσμεύεται να:

• Διανέμει αξιόπιστη, ενεργειακά αποδοτική παροχή ρεύματος , υποστηριζόμενη από ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών
• Διαβεβαιώνει την μέγιστη ασφάλεια της ενέργειας
• Διατηρείται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας ενέργειας—είτε για πυρηνική, υδρολογική, αιολική ή ηλιακή ενέργεια— και οδηγεί το δρόμο προς έναν κόσμο ελεύθερο από άνθρακα.

Η EDF είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους παραγωγούς της αγοράς αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα (ο άλλος είναι η Ρόκας Ανανεώσιμες, επίσης πελάτης της Σύμμετρον).
Η EDF χρησιμοποιεί εξοπλισμό μετρήσεων της Σύμμετρον από το 2006.


GAMESA

Με 18 χρόνια εμπειρία και περισσότερα από 25,000 MW εγκατεστημένα σε 40 χώρες, η Gamesa κατέχει ηγετική θέση στην τεχνολογία της αιολικής βιομηχανίας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της περιλαμβάνουν επίσης τις υπηρεσίες συντήρησης και λειτουργίας των ανεμογεννητριών, που διαχειρίζεται με περισσότερα από 18.000 MW.

Η εταιρία έχει κέντρα παραγωγής στις κύριες αιολικές αγορές: Ισπανία και Κίνα, ως κόμβους παραγωγής και διανομής, ενώ διατηρεί την τοπική της παραγωγική ικανότητα στην Ινδία, στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία.

Η Gamesa κατέχει επίσης ηγετική θέση στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση αιολικών πάρκων, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 5,000 MW και έχοντας ένα χαρτοφυλάκιο 25,000 MW στην Ευρώπη, στη Αμερική και στην Ασία.

Το ετήσιο ισοδύναμο των πάνω από 25,000 MW εγκατεστημένων, ισοδυναμεί με πάνω από 5 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου (TEP) ετησίως και αποτρέπει την εκπομπή περίπου 36 εκατομμύριων τόνων CO2 ετησίως στην ατμόσφαιρα.

Η Gamesa χρησιμοποιεί εξοπλισμό μετρήσεων της Σύμμετρον από το 2001.


FLUKE

Η Fluke Corporation κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή, διανομή και υπηρεσίες ηλεκτρονικών εργαλείων ελέγχου και λογισμικού.

Από την ίδρυσή της το 1948, η Fluke έχει βοηθήσει στον ορισμό και την ανάπτυξη μίας μοναδικής αγοράς τεχνολογίας, που παρέχει δυνατότητες ελέγχου και αντιμετώπισης προβλημάτων, που έχουν εξελιχθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε βιομηχανίες κατασκευών και υπηρεσιών. Κάθε νέος κατασκευαστής, γραφείο, νοσοκομείο ή εγκατάσταση που κατασκευάζεται σήμερα, αποτελεί άλλον ένα πιθανό πελάτη για τα προϊόντα της Fluke.

Από βιομηχανική ηλεκτρονική εγκατάσταση, συντήρηση και υπηρεσίες, έως ακριβή μέτρηση και έλεγχο ποιότητας, τα εργαλεία της Fluke συντελούν στη διατήρηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών. Τυπικοί πελάτες και χρήστες περιλαμβάνουν τεχνικούς, μηχανικούς, μετρολόγους, κατασκευαστές ιατρικών συσκευών, και επαγγελματίες δικτύων υπολογιστών — ανθρώπων που βασίζουν τη φήμη τους στα εργαλεία τους, και χρησιμοποιούν εργαλεία για να διευρύνουν τις προσωπικές τους δυνατότητες.

Η Fluke έχει επιτύχει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση σε όποια αγορά διαγωνίζεται. Η φίρμα Fluke έχει φήμη για φορητότητα, αντοχή, ασφάλεια, ευκολία χρήσης και αυστηρά πρότυπα ποιότητας.

Η Σύμμετρον υπήρξε κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού για την Fluke και για το παράρτημα ITT Pomona της Fluke για πάνω από 10 χρόνια.
Ανεπτυγμένο και κατασκευασμένο από την Σύμμετρον, το Logic Scope Probe μετέτρεψε ένα στάνταρ αναλογικό παλμογράφο σε έναν χαμηλού κόστου Λογικό Αναλυτή. Όντας πολύ μπροστά από την εποχή του, ουσιαστικά εισήγαγε την ιδέα του παλμογράφου Μεικτού Σήματος.

Εξοπλισμός Σύμμετρον

more...

Λογισμικό

more...

Κεραίες

more...

Παρελκόμενα

more...

 

 

 

 

 

Μέτρηση αιολικού δυναμικού
Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας
Μετεωρολογικές Μετρήσεις
Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό
Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων
Μετάδοση δεδομένων
Πελατολόγιο
Εφαρμογές
Νέα
Παραγγελία
Υπηρεσίες
Σχετικά
Αρχική
Όροι Χρήσης - Πολιτικές Απορρήτου
ΕπικοινωνίαWebdesign & Hosting by WebCore